Home

Pacienți și îngrijitori

Menu

Set de instrumente pentru pacienți

Instrumentul pentru monitorizarea simptomelor zilnice vă poate ajuta să urmăriți simptomele și să înregistrați orice modificări pentru a le discuta cu medicul dumneavoastră.

Urmărirea zilnică a simptomelor a bolii FabryUrmărirea zilnică a simptomelor a bolii Fabry
Descărcare

Organizații de pacienți la nivel local și al UE

Organizațiile internaționale și locale ale pacienților vă pot ajuta să aflați mai multe despre viața cu boala Fabry și să vă conectați cu alții care împărtășesc o experiență similară.

Rețea internațională Fabry
Știri despre boala Fabry

Link-uri către mass-media sociale

Pentru a afla mai multe informații despre Chiesi GRD, vizitați site-ul nostru sau urmăriți-ne pe mass-media sociale.
 

VIZITAȚI SITE-UL CHIESI GRD

Referințe:

  1. Ortiz 2018 416-427
  2. fabrydiseasenews.com-What Is Fabry Disease
  3. fabrydiseasenews.com-Fabry Disease and the Heart

VIZITAȚI

Chiesi on the web

Pentru pacienți - „În cazul în care trebuie să raportați o reacție adversă la medicament, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră, solicitându-i să completeze și să transmită raportul de caz relevant autorității sanitare în cauză, în conformitate cu cerințele de farmacovigilență în vigoare în țara dumneavoastră. Cu toate acestea, vă reamintim că fiecare pacient poate raporta orice astfel de cazuri direct în sistemul național de raportare.

 

Pentru profesioniștii din domeniul sănătății: „în cazul în care doriți să raportați o reacție adversă la medicament de care aveți cunoștință, vă rugăm să o raportați autorității sanitare în conformitate cu cerințele stabilite de legislația referitoare la farmacovigilență” https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raporteaza-o-reactie-adversa/

Rethink Fabry

Acum părăsiți Rethink Fabry. Vă rugăm să rețineți că site-ul pe care intrați nu este proprietatea și nici nu este administrat de Chiesi.

Ok